Nieuws

Pinksterjaarmarkt  ”Duin & Kruidberg”  Santpoort   28 mei

duin en kruidbergTweede Pinksterdag (28 mei 2012) kunt u Teaktafelonline vinden op de jaarmarkt van ” Landgoed Duin & Kruidberg”. De jaarmarkt vindt plaats rondom de vijver in de Engelse landgoedtuin. Een gezellige jaarmarkt met een grote diversiteit aan kraampjes, variërend van Oud-Hollandse ambachten tot hedendaagse gadgets, staan garant voor een gezellige tweede Pinkstermiddag.

Vanaf 12.00 uur bent u samen met familie of vrienden van harte welkom, de toegang is gratis. De gehele middag kunt u rondstruinen langs de grote diversiteit aan marktkramen, deelnemen aan diverse activiteiten en genieten van heerlijke lekkernijen. De jaarmarkt zal rond de klok van 17.00 afgelopen zijn.

Duin en Kruidbergerweg  60
2071 LE  Santpoort
www.duin-kruidberg.nl

 

“Boerenlandfair”  Westerland  Zondag  24 juni         Helaas, deze fair hebben wij vanwege het weer moeten afzeggen.

boerenland fair westerlandOok kunt u Teaktafelonline vinden op de “Boerenlandfair” in het rustieke dorpje Westerland, op het hoogste punt van het voormalig eiland Wieringen. Deze fair staat bekend om zijn gezellige en gemoedelijke sfeer, wordt voor de veertiende keer georganiseerd en gehouden op zondag 24 juni (2012) van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Tijdens de Boerenlandfair zijn er diverse activiteiten en demonstraties. Ook aan de kinderen is gedacht en niet te vergeten de beroemde Tea-corner met heerlijke zelfgemaakte taart.

Adres:
Hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg te Westerland, tegenover de kerk.
Wieringen, aan de kop van de Afsluitdijk.
Volg de speciale P-borden “dorpsfeest”
Parkeren is gratis op het parkeerterrein langs de N99.

www.boerenlandfair.nl

 

“Tuinfair in Hem”

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli kunt u Teaktafelonline vinden op de “Midsummernightfair” in Hem. De fair wordt dit jaar voor de 6e keer gehouden op ‘t Hemmerland in het dorpje Hem in de historische driehoek Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. Ruim 80 deelnemers presenteren aan u hun mooiste producten en/of diensten varierend van kunst en kitsch, bloemen en planten, mode en sieraden, wellness en beauty, de lekkerste (streekgebonden) producten, speelgoed, huis- en tuindecoraties, tuinaanleg- en onderhoud tot duurzame energie.

Zaterdag 30 juni van 12.00 – 22.00.

Zondag 1 juli van 10.00 – 18.00.

Parkeren gratis. Entree auto aan de Elbaweg
‘t Hemmerland
Hemmerbuurt 207
1607CH Hem

www.midsummernightfair.nl

 

“Wieringer VIStival”

Zaterdag 21 juli staat Teaktafelonline op het ” Wieringer VIStival”. U bent van harte welkom van 10.00 tot 18.00 op het haventerrein van Den Oever.
Een gezellige jaarmarkt waar voornamelijk Wieringer bedrijven zich presenteren.

Programma o.a.

Kookdemonstraties
Muziek
Markt
Gezellig terras
Vele kinderactiviteiten
Wieringer visbakpromotieteam
Rondleiding op de WR10
Rondvaartje
Zeeverse Vismarkt (vanaf 9.00)

www.wieringer-vistival.nl