Ons bedrijf

Juist door het gebruik van bijzondere tropische hardhoutsoorten in combinatie met rvs, beton en terrazzo, is het ons gelukt een zeer duurzaam en vernieuwend product samen te stellen.

Bij ons bent u dus aan het juiste adres als u op zoek bent naar een unieke tuintafel met uitstraling en met een zeer lange levensduur die nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. Teaktafelonline levert ook tuinstoelen. Trendy kunststof tuinstoelen die winter- en vorstbestendig, stapelbaar en natuurlijk onderhoudsvriendelijk zijn. Stoer en stijlvol voor u die zich graag wilt onderscheiden en houdt van betaalbare luxe in uw tuin, op uw terras of onder uw veranda.

Teaktafelonline is gevestigd in de loods van “Aannemersbedrijf Boersen”, opgericht in 1890. Inmiddels heeft de vierde generatie Boersen de leiding over het aannemersbedrijf. Door de jaren heen heeft Boersen B.V. een enorme ervaring opgedaan op alle gebieden van het aannemersvak. Hierdoor kunnen bedrijven en particulieren voor zowel nieuwbouw- als verbouwingswerkzaamheden bij de aannemer terecht.

www.boersenbv.nl

About Tom

Teaktafelonline.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp en productie van exclusieve tuintafels.

U kunt geen reactie meer plaatsen.