Een tafel die staat

Exclusieve kwaliteit:
De tafels worden gemaakt van zeer duurzaam tropisch hardhout of een combinatie van hardhout met rvs, beton en terrazzo. Voordeel van deze hardhoutsoorten is dat ze veel makkelijker zijn schoon te maken dan bijvoorbeeld teak. Het hout is veel harder en fijner van structuur dan teak, hierdoor heeft het minder snel last van groene aanslag. Een tafel waar u tot in lengte van dagen plezier aan zult beleven.

Maatwerk:
Iedere tafel wordt op maat voor u gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende modellen. We hebben mooie foto’s gemaakt van onze collectie die u in alle rust kunt bekijken op onze website. De volledige collectie van Teaktafelonline is in de webwinkel te bestellen maar u kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze werkplaats waar alle modellen staan opgesteld zodat u kunt zien en voelen wat u koopt.

Handgemaakt, stoer en solide:
De tafels hebben een stoere solide uitstraling, onverwoestbaar! De massieve tafels zijn geschroefd met rvs-schroeven. De poten zijn bevestigd middels half-hout en pen-gat verbindingen. De constructie van de frames maakt het mogelijk tot lange lengtes te gaan.
Maximale lengte is 3.60m

Trendsetter:
U vindt bij ons een uniek assortiment tuintafels. Wij gebruiken houtsoorten die voor buitenmeubilair in Nederland onbekend zijn. Teaktafelonline wilt u laten ervaren waarom juist deze bijzondere hardhoutsoorten door ons zijn geselecteerd en dat er behalve teak meer prachtige houtsoorten zijn die ons Hollandse klimaat kunnen trotseren. Houtsoorten met een fijne nerf en zeer fraai getekend (de nerf van teak is vrij grof, lastig schoonmaken, en heeft weinig tekening). Ook het RVS met beton of terrazzo stralen een ongekende luxe uit. Kwalitatief zeer hoogstaand.

Snelle reactie op aanvragen:
Wij streven ernaar om binnen 24 uur op uw aanvraag te reageren.

Korte levertijd:
Tafels: 2 tot 3 weken, afhankelijk welk model u kiest. Stoelen: 1 week, indien voorradig. Anders afhankelijk van leverancier, 2 tot 4 weken.

Deskundig advies:
Heeft u nog vragen na alle informatie op onze website, mail dan naar info@teaktafelonline.nl  Of bel nr. 06-39271747

Uitstekende service:
U kent vast het gezegde “Uit het oog uit het hart”, dit geldt niet voor ons, u kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen, problemen enz.

About Tom

Teaktafelonline.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp en productie van exclusieve tuintafels.

U kunt geen reactie meer plaatsen.