Bestelmogelijkheden

Bestelmogelijkheden:

Tafels:

  1. U maakt uw keuze: naam tafel, houtsoort uit onze getoonde collectie en de maat die u wenst.
  2. Heeft u uw keuze gemaakt, dan gaat u naar bestellen en naar de kassa.
  3. Vervolgens nemen wij 2 dagen voor de levering contact met u op om de bezorging te plannen.

Levertijd, ± 2 tot 3 weken.

Stoelen:

  • U maakt uw keuze: naam stoel,  kleur en het aantal.
  • Heeft u uw keuze gemaakt, dan gaat u naar bestellen en naar de kassa.
  • Vervolgens nemen wij 2 dagen voor de levering contact met u op om de bezorging te plannen.

Levertijd, indien op voorraad, ± 1 week. Zoniet, dan afhankelijk van leverancier, ± 2 tot 4 weken. Koopt u ook een tafel bij ons, dan bezorgen wij de stoelen tegelijkertijd met de tafel.

Vrijblijvende offerte:
Onze tafels zijn te leveren in iedere gewenste maat. Ook kunt u een keuze maken uit de verschillende materialen. Wilt u een tafelframe van rvs of van hout.  U kunt ook een keuze maken uit verschillende bladen, hout, beton of terrazzo. Zoals u ziet alles is mogelijk.

U kunt uw eigen unieke tafel ontwerpen.
Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij altijd contact met u op. Indien nodig bespreken wij samen met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden. Als alles duidelijk is dan ontvangt u binnen 24 uur de offerte. Gaat u akkoord, dan vragen wij een aanbetaling van 50 % van het verschuldigde bedrag. Na ontvangst van uw betaling gaat de tafel in productie.

Levertijd, 2 tot 3 weken, afhankelijk van de materialen die u kiest. Vervolgens nemen wij contact met u op om de levering te plannen.

Bestellen in onze loods:
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze loods zodat u kunt zien en voelen wat u koopt. U bent van harte welkom op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Of maak telefonisch een afspraak met Tom, op nummer 06-39271747.

U vindt ons bedrijf in de kop van Noord-Holland, op het voormalig eiland “Wieringen” aan de kop van de “Afsluitdijk”. Misschien leuk om uw bezoek te combineren met een tour over ons glooiende landschap. En natuurlijk de haven van “Den Oever”, waar u heerlijk kunt lunchen bij ” Visrestaurant ‘t Wad”.